Haarproducten

Wij kiezen altijd voor de kwaliteit van het haar. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de door ons gebruikte styling- en verzorgingsproducten steeds aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Met de keuze van de volgende merken hoeven we ons hierover alvast geen zorgen om te maken.

Onze haarproducten op een rijtje

Showtime

Showtime staat synoniem voor stijl en creativiteit in de professionele kapperswereld. Bij Marchal Coiffure maken we vooral gebruik van hun alombekende Showtime Hairwax en haarlak sprays maar ook permanent, haarkleuring, bleach en shampoos behoren tot het gamma van dit toonaangevend haarmerk dat in 1985 in Nederland werd opgericht.

Showtime haarproducten

Meer informatie over Showtime vind je op:

www.showtimesystemforhair.com

Keune

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche. Het werd in 1922 door een van de grondleggers van de permanentbehandeling, Jan Keune, opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in hoogwaardige professionele haarcosmetica.

Keune haarproducten

Meer informatie over Keune vind je op:

www.keune.com

Matrix

Het 1980 door de Amerikaanse kapper Arnie Miller opgerichte Matrix biedt met een divers aanbod van haarverzorgings--, kleur-, stijl- en texturingproducten een passende oplossing voor zowat elk haartype.

Matrix haarproducten

Meer informatie over Matrix vind je op:

www.matrix.com

Freezing

Als we het over het Freezing hebben dan denken we spontaan aan hun shampoos met een lichtzure basis die inwerken op de zuurmantel van de hoofdhuid en hierdoor de vorming van vet haar, schilfers, jeuk en irritatie voorkomt.

Verder behoren ook gels, balancing creams, haarlak en styling lotions tot het aanbod van deze in samenwerking met de Universiteit van Luik ontwikkelde haarproducten producent.

Freezing haarproducten

Meer informatie over Freezing vind je op:

www.freezing.be

Carin

Op de website van Carin Haircosmetics staat te lezen dat Carin Haircosmetics een volledig Belgisch bedrijf is dat hoogwaardige haarcosmetica ontwikkelt, produceert en verdeelt over gans de wereld. Ondermeer shampoos, kleuring-, permanent-, verzorgings - en afwerkingsproducten

Carin haarproducten

Meer informatie over Carin Haircosmetics vind je op:

www.carin.be

Tocco Magico

Tocco Magico is een merk dat een 75 jarige Italiaanse én internationale geschiedenis draagt in de hairstyling wereld. Het merk staat vooral bekend om haar haarkleuringen maar zoals dat een goed hairstying bedrijf betaamt bieden ook zij een diversiteit aan shampoos, haarlakken en dergelijke aan.

Tocco Magico haarproducten

Meer informatie over Toco Magico vind je op:

www.toccomagico.it/en/

deel deze pagina op facebook deel deze pagina op twitter mail deze pagina naar een vriend deel deze pagina